na-zaporizkomu-napriamku-rozvidnyky-y-artylerysty-znyshchyly-rosiiskyi-zrk-buk

На Запорізькому напрямку розвідники й артилеристи знищили російський ЗРК "Бук"

 • 29581 переглядiв

Минулого тижня український розвідувальний підрозділ та артилерія знищили російський зенітно-ракетний комплекс "Бук" на Запорізькому напрямку.

На Запорізькому напрямку українські розвідники спільно з артилеристами знищили на минулому тижні російський ЗРК "Бук". Як виявлять та трощать техніку противника ГУР показав у новому відео, його публікує й УНН

28 березня 2024 року воїни  спецпідрозділу ГУР МО України "Кабул 9" на Запорізькому напрямку фронту виявили російський зенітно-ракетний комплекс "Бук" та навели на нього вогонь нашої артилерії.  Ворожий ЗРК "Бук" ― знищено!

 – розповіли у ГУР.

Деталі

Згідно з опублікованим відео росіяни мали намір заховати свій "Бук" у лісосмузі серед поля, однак розвідник зі спецпідрозділу "Кабул 9" помітили ворожий ЗРК, ще на етапі планування позиції, та здали його координати українським зенітникам.

Довідково

"Бук" — самохідний зенітно-ракетний комплекс, призначений для боротьби з маневровими аеродинамічними цілями, типу крилатих ракет, керованих бомб, літаків, гелікоптерів та БПЛА.

Він вражає цілі на малих та середніх висотах – від 30 м до 14-18 км.

Працює навіть в умовах інтенсивної радіопротидії.

За тиждень рф завдала понад 3 тис. ударів по Запоріжжю: здебільшого била по об'єктах критичної інфраструктури - ОВА 02.04.24, 11:47

Популярні

Новини по темі

Сапери на Донеччині знешкодили авіабомбу ФАБ-500

 • 31315 переглядiв