na-zaporizhzhia-rosiiany-zavezly-likariv-z-udmurtii-cherez-nedoviru-do-mistsevykh-tsentr-natssprotyvu

На Запоріжжя росіяни завезли лікарів з удмуртії, через недовіру до місцевих - Центр нацспротиву

 • 21884 переглядiв

російські окупаційні війська на окупованих територіях України залучають лікарів з рф на ротаційній основі через брак медичних кадрів, оскільки не довіряють місцевим лікарям.

Окупаційним військам рф на захоплених територіях України не вистачає лікарів, тож вони привозять своїх фахівців з рф. Про це пише УНН з посиланням на центр національного спротиву.

Деталі 

Зазначається, що ворогу не вистачає лікарів у шпиталі й він змушений завозити на тимчасово окуповані території лікарів з рф, адже не довіряє місцевим.

Лікарів завозять на ротаційній основі, адже жити у "звільненому регіоні" росіяни не поспішають попри гроші від кремля. Цього разу окупанти привезли на Запоріжжя гастролерів з Удмуртії, які прибувають у шпиталі

- розповіли у Спротиві. 

У ЦНС додають, що офіційно лікарі прибувають у регіон під час відпустки.

Таким чином москва, ймовірно, не планує визнавати своїх робітників, й у випадку "нещасного випадку", її родинам не варто розраховувати на виплати, а їм самим на пільги.

російські лікарі на окупованих територіях легалізують депортацію українців і обслуговують армію рф06.03.24, 03:14

Доповнення

Також у Спротиві відзначили, що росія не допускає міжнародні організації на ТОТ, адже не зацікавлена у розв’язанні гуманітарних проблем.

Натомість завезення лікарів з рф для обслуговування шпиталів, під виглядом "гуманітарної місії" робить гастролерів законними цілями для Руху Опору

- наголосили у Центрі нацспротиві.

Нагадаємо

На ТОТ Запорізької області співробітникам лікарні забороняють користуватися соціальними мережами і погрожують звільненням. Це спроба запобігти витоку інформації про втрати російських військ.

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі

Литва передала Україні системи для боротьби з безпілотниками

 • 21421 переглядiв