na-zakarpatti-pratsivniki-ttsk-posered-nochi-zatrimali-vodiya-avtobusa-yakiy-viz-ditey-na-zmagannya

На Закарпатті співробітники військкомату посеред ночі затримали водія автобуса, який віз дітей на змагання: що кажуть у ТЦК

 • 159077 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. В Ужгороді співробітники ТЦК забрали у військкомат водія автобуса, який привіз дітей із Вінниці на спортивні змагання з тхеквондо. Про це повідомив журналіст Віталій Павловський у Facebook, передає УНН.

Цитата

«Водій ікаруса, що перевозить діток з Вінниці на Ужгород, з готелю на спорткомплекс та знову в готель, заночував в хостелі «Монада», де його в 01.30 ночі разом з іншими чоловіками закрутили військові разом з поліцією!» - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що чоловік спробував пояснити, що є єдиним водієм для дитячої групи спортсменів, однак співробітники ТЦК не взяли його слова до відома.

У військкоматі у чоловіка відібрали телефон і не дали зв’язатися з рідними та тренерами й після ВЛК його направили до навчального центру у Чернігові.

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов узяв ситуацію під контроль. Чиновник обіцяв вирішити питання безпеки та транспортування дітей.

Доповнення

Зі свого боку, в Закарпатському обласному ТЦК зазначили, що чоловік не мав законних підстав на відстрочку від мобілізації.

«Мережею інтернет поширюється інформація щодо можливих протиправних дій представників Закарпатського ОТЦК та СП. Для уникнення соціальних загострень та конфліктних ситуацій повідомляємо наступне: під час спільних заходів із Національною поліцією України щодо перевірки дотримання правил військового обліку та виявлення громадян, які ухиляються від мобілізації, представниками спільних груп було виявлено громадянина, який не надав інформації про перебування на військовому обліку», – повідомили в ТЦК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині працівники ТЦК заштовхали в авто чоловіка без його згоди: проводиться перевірка

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Дніпропетровщині працює ППО по ворожому БпЛА

     • 102698 переглядiв

    Херсон знову під обстрілом армії рф - МВА

     • 69335 переглядiв