na-volyni-cholovika-zasudyly-na-13-rokiv-za-zgvalutvannia-4-richnoi-dytyny

На Волині чоловіка засудили на 13 років за зґвалтування 4-річної дитини

 • 23570 переглядiв

20-річний чоловік був засуджений до 13 років позбавлення волі за зґвалтування 4-річної дівчинки на шкільному подвір'ї у Волинській області.

У Волинській області 20-річного чоловіка засудили до 13 років позбавлення волі за зґвалтування 4-річної дівчинки. Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури, пише УНН.

За публічного обвинувачення прокурорів Луцької окружної прокуратури Волинської області, суд визнав 20-річного чоловіка винним у зґвалтуванні 4-річної дівчинки на шкільному подвір’ї та призначив йому покарання у виді 13 років позбавлення волі.

Як зазначається, житель одного з сіл Луцького району вчинив злочин у травні 2022 року. На вирок чоловік очікував під вартою.

Згідно з рішенням суду, дані про особу, яка зґвалтувала неповнолітню особу, мають бути внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх.

Нагадаємо

Лікаря у Закарпатській області підозрюють у тому, що він давав пацієнтам заспокійливі препарати та вчиняв над ними дії сексуального характеру, поки вони були непритомні, знімаючи все це на телефон.

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині трактор підірвався на міні, постраждав водій

     • 20884 переглядiв