na-ternopilshchyni-avtobus-z-palomnykamy-potrapyv-u-dtp-travm-zaznaly-dvoie-liudei-politsiia

На Тернопільщині автобус з паломниками потрапив у ДТП, травм зазнали двоє людей - поліція

 • 22280 переглядiв

Автобус, що перевозив 41 паломника, перекинувся в кювет біля села Раковець на Тернопільщині, двох пасажирів госпіталізували з травмами.

Поблизу села Раковець Тернопільського району водій автобуса, в якому перебувала 41 особа, не впорався з керуванням та зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Наразі до лікарні з травмами доправили двох пасажирів. Про це повідомляє поліція Тернопільської області, передає УНН.

Деталі

Як зазначають в поліції, повідомлення про ДТП надійшло на спецлінію 102 14 липня близько 8 години.

Аварія сталася на автодорозі поблизу села Раковець Золотниківської громади Тернопільського району. За попередніми даними, водій автобуса не впорався з керуванням та зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. У автобусі перебувала 41 особа, які їхали на Всеукраїнську прощу у Зарваницю. Наразі до лікарні з травмами доправили двох пасажирів. Кількість потерпілих осіб встановлюється,

- додали в поліції.

На місці події працюють поліцейські, медики, рятувальники.

Нагадаємо

Ввечері 12 липня в населеному пункті Комишуваха Запорізької області невідомий водій автомобіля "Toyota Hilux" збив військовослужбовця, коли той йшов узбіччям дороги. Водій залишив військовослужбовця помирати на узбіччі і втік. Наразі правоохоронці розшукують винуватця ДТП.

Популярні

Новини по темі