na-prikarpatti-pravookhorontsi-perekrili-kanal-zbutu-narkotikiv-z-milyonnimi-oborudkami

На Прикарпатті правоохоронці перекрили канал збуту наркотиків з мільйонними оборудками

 • 693209 переглядiв

Деталі

За даними слідства, група, до якої входило десятеро місцевих жителів, продавала канабіс та амфетамін оптовими партіями. Вони купували великі партії наркотиків, фасували їх та збували наркозалежним, шляхом передачі з рук у руки або засобами поштового зв’язку в інші регіони, зокрема і прифронтові. За місяць торгівлі група розповсюдила наркотиків на понад 10 мільйонів гривень за цінами "чорного ринку".

Правоохоронці провели 26 санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних, унаслідок яких вилучили значну кількість наркотичних засобів, гроші, банківські картки, "чорнові" записи та мобільні телефони. Речові докази направили на проведення експертизи.

Як вказують слідчі, орієнтовна вартість вилученого наркотовару на "чорному ринку" складає близько 5 000 000 гривень. Наразі підозрюваним вручили підозри, їх затримали в процесуальному порядку. Двом фігурантам суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо

ДБР викрило у Державній установі "Київський слідчий ізолятор" масштабне постачання наркотичних речовин, замаскованих під звичайні передачі. Наркотрафік "кришували" співробітники установи.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Україна повернула тіла ще 61 полеглого захисника

     • 663163 переглядiв

    У Туреччині з-під завалів врятували українку з 4-річним сином

     • 859588 переглядiв

    Наразі повітряна тривога ймовірно пов'язана з МіГ-31 – Ігнат

     • 680717 переглядiв

    Знищено 61 із 71 російської ракети - Головнокомандувач

     • 4877212 переглядiв

    Прем'єр-міністр Молдови оголосила про відставку

     • 1245364 переглядiв