na-pivdennomu-napriamku-protyvnyk-nemaie-velykykh-resursiv-tomu-atakuie-nevelykymy-pikhotnymy-pidrozdilamy-lykhovii

На Південному напрямку противник не має великих ресурсів, тому атакує невеликими піхотними підрозділами - Лиховій

 • 19515 переглядiв

На Південному напрямку ворог використовує лише невеликі піхотні підрозділи без бронетехніки. Спостерігається висока інтенсивність артилерійських обстрілів, авіаударів та використання безпілотників з обох сторін.

Окупанти на Південному напрямку немає ресурсів атакувати великими силами і використовує тільки невеликі піхотні підрозділи без підтримки бронетехніки. Але на цьому напрямку спостерігається висока інтенсивність роботи артилерії, авіації з обох боків та безпілотників. Про це розповів речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

У нас справді невелика інтенсивність саме бойових дій піхотних, тому що противник немає ресурсів атакувати великими силами і використовує тільки невеликі піхотні підрозділи без підтримки бронетехніки, але у нас висока інтенсивність роботи артилерії, працює авіація з обох боків і звичайно безпілотні системи. Власне ураження цього російського РСЗВ ТОС 1А "Солнцепьок" було результатом роботи наших безпілотних систем. Одні аеророзвідники його вистежили, інші за допомогою FPV знищили і пощастило, що він був споряджений. Дуже довго і гарно детонував

Він додав, що за позавчорашню добу на Оріхівському напрямку в районі Старобогданівки та Зеленого Гаю було знищено дві зенітні системи "БУК М1".

2 серпня в районі села Трудолюбимівка було уражено ще один російський ЗРК "ТОР". Фактично за останні три дні знищено три зенітно-ракетні комплекси. Десь наприкінці липня було так само знищено один "БУК", один "ТОР" в нашій операційній зоні, то тут видно, що дуже суттєво проріджується саме протиповітряна оборона росіян і вони не мають вже такого прикриття і можливості для ураження залишаються для нас трохи краще

- додав Лиховій.

За його словами, вчора на Південному напрямку було знищено 37 окупантів, 43 поранено, а від початку доби ворог втратив 14 солдатів, 9 поранено і двоє окупантів потрапили в полон.

Нагадаємо

На фронті Сили оборони стримують наступ російських окупантів. Станом на 16:00 5 серпня кількість бойових зіткнень зросла до 64. Найгарячіше зараз на Покровському та Торецькому напрямках. Так на Покровському напрямку тривають бої в десятьох локаціях. На Торецькому напрямку відбувається 7 боєзіткнень поблизу Торецька та Нью-Йорка.

Популярні

Новини по темі

Bloomberg: світові ціни на цукор впали до дворічного мінімуму

 • 14118 переглядiв

Ринок криптовалют обвалився на 367 млрд дол. за добу - ЗМІ

 • 18622 переглядiв