na-pivdennobuzkomu-napryamku-protivnik-tankami-minometami-ta-stvolnoyu-artileriyeyu-namagavsya-uraziti-vazhlivi-obyekti-genshtab

На Південнобузькому напрямку противник танками, мінометами та ствольною артилерією намагався уразити важливі обʼєкти - Генштаб

 • 247506 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. Триває сто дев’яноста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Противник намагається встановити повний контроль над територією Донецької області та утримати захоплені райони Херсонської, Харківської, Запорізької та Миколаївської областей. Ворог продовжує завдавати авіаційні та ракетні удари по військових та цивільних об’єктах на території нашої Держави. Так, на Південнобузькому напрямку противник танками, мінометами та ствольною артилерією намагався уразити важливі обʼєкти. Про йе йдеться у вечірньому зведенні Генштабу, передає УНН.

Цитата

"На Південнобузькому напрямку противник танками, мінометами та ствольною артилерією намагався уразити важливі обʼєкти в районах населених пунктів Потьомкине, Андріївка, Новогригорівка, Широке, Партизанське, Новопетрівка, Любомирівка, Шевченкове, Степова Долина, Таврійське, Лупареве, Олександрівка, Первомайське, Лозове, Ольгине", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Наступальними та штурмовими діями намагався покращити тактичне положення у напрямку населеного пункту Водяне, успіху не мав, відійшов.

На Запорізькому напрямку ворог здійснював обстріли обʼєктів в районах населених пунктів Новопіль, Ольгівське, Гуляйполе, Лугівське.

Корабельне угруповання противника в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжує ведення розвідки, виконання завдання з підтримки дій наземного угруповання та блокування цивільного судноплавства.

Зберігається загроза нанесення ракетних ударів по об’єктах та елементах інфраструктури в глибині території України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: білорусь на навчаннях відпрацьовуватиме захоплення Волинської, Рівненської та Житомирської областей

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Війська Ефіопії та Еритреї почали наступ на Тиграй

     • 316455 переглядiв

    Представники МАГАТЕ залишаться на Запорізькій АЕС

     • 168459 переглядiв