na-odeshchyni-v-dtp-travmuvalysia-shestero-liudei-sered-nykh-try-dytyny

На трасі Одеса-Рені в ДТП травмувалися шестеро людей, серед них три дитини

 • 13036 переглядiв

На трасі Одеса-Рені сталася ДТП. Постраждали шестеро людей, включаючи трьох дітей, одну 9-річну дівчинку госпіталізували.

В Одеській області сталася ДТП, у якій травмувались шестеро людей, серед них – три дитини, повідомили у понеділок у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

Автопригода сталася сьогодні, 29 липня, приблизно о 6-й годині на автодорозі сполученням Одеса-Рені поблизу села Монаші.

"Попередньо поліцейські встановили, що 47-річний водій легкового автомобіля Volkswagen... виїхав з правого узбіччя на праву смугу перед вантажним автомобілем DAF. Намагаючись уникнути зіткнення, 26-річний водій вантажівки звернув на зустрічну смугу, куди водночас виїхав і водій легковика для здійснення розвороту, де сталося зіткнення транспортних засобів", - повідомили у поліції.

Як вказано, унаслідок ДТП "різні тілесні ушкодження отримали керманич Volkswagen та його пасажири: 45-річна дружина, 9-річна донька та 7-річний син, а також 43-річна сусідка та її 7-річна донька". Їх, як повідомляється, доправили до лікарні, а після надання медичної допомоги майже всіх відпустили додому. "Госпіталізували лише 9-річну дівчинку", - зазначили у поліції.

Кермувальник вантажівки, за даними правоохоронців, не постраждав.

Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі.

До ЄРДР внесли відомості за ч. 1 ст. 286 ККУ, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. У межах провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик і призначили низку експертиз.

На Волині сталась ДТП за участі двох легковиків: одна людина загинула, серед постраждалих - троє дітей20.07.24, 19:35

Популярні

Новини по темі