na-luhanshchyni-zaharbnyky-pozbavliaiut-pilh-liudei-bez-pasporta-rf-ova

На Луганщині загарбники позбавляють пільг людей без паспорта рф - ОВА

 • 28381 переглядiв

Загарбники на окупованій Луганщині обмежують пільги для людей без російського паспорта, а з 2025 року без поліса страхування авто в російській компанії погрожують конфіскацією транспортних засобів.

Компенсацію на придбання пільгового вугілля у "лнр" можна отримати виключно за наявності паспорта рф, а з 2025 року без поліса страхування авто в російській компанії ворог погрожує конфіскацією транспортних засобів. Про це повідомляє Луганська ОВА, пише УНН.

Компенсацію на придбання пільгового вугілля у так званій лнр можна отримати виключно за наявності паспорта рф. Ще минулого року росіяни звітували, що майже завершили примусову паспортизацію луганчан. Однак потім на виборах дозволили голосувати навіть з українськими документами,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що на сьогодні, в деяких районах про російський паспорт не чули до 30% місцевих. Однак у пільгах вони обмежені.

Окрім власних документів зразка рф для одержання компенсації необхідно мати копії паспортів рф усіх зареєстрованих в помешканні та довідки з місця роботи або навчання, що ніхто з них вугілля чи компенсацію не отримував, розповів Лисогор.

Повідомляється, що з 1 січня 2025 року жителям захоплених територій необхідно в обов’язковому порядку мати поліс страхування автомобіля у російській компанії. Проте для цього теж необхідно бути власником паспорта рф. Без страхування ворог погрожує конфіскацією транспортних засобів.

Доповнення

Також очільник Луганської ОВА Артем Лисогор поінформував, що представники Красноріченської військової адміністрації доставили і роздали запас хліба на тиждень жителям Невського і Новолюбівки. Вони запитали їх про евакуацію та розповіли про допомогу, яка надаватиметься.

Кожен зайвий день перебування в прифронтових селах – ризик для життя. Теж саме Невське росіяни 20 разів за день обстріляли зі ствольної артилерії, над населеним пунктом неодноразово були помічені дрони. Як і в небі над Макіївкою. По території навколо ворог двічі вдарив з реактивної артилерії, 17 – зі ствольної,

- повідомив Лисогор.

Атакували загарбники поблизу Невського, Макіївки, Стельмахівки

Ще плюс 980 окупантів і 5 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога19.07.24, 07:40

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині росіяни скинули з дрона вибухівку: є поранена

     • 27508 переглядiв

    Жінка підпалила себе біля суду на Київщині

     • 12487 переглядiв