ukenru
na-luhanshchyni-okupanty-v-rubizhnomu-zmushuiut-raz-na-misiats-ziavliatysia-u-viiskkomati-ova

На Луганщині окупанти в Рубіжному змушують раз на місяць з'являтися у військкоматі - ОВА

 • 33780 переглядiв

На окупованих територіях Луганської області чоловіків у Рубіжному змушують щомісяця з'являтися до військового комісаріату, у "народній міліції лнр" збільшився рівень самогубств, а звільнена Макіївка та Невське перебувають під російськими обстрілами.

На окупованих територіях Луганської області чоловіків в Рубіжному змушують раз на місяць з’являтися у військкоматі, у "народній міліції лнр" підвищений рівень самогубств, повідомили у понеділок у Луганській ОВА, пише УНН.

Деталі

"У Рубіжному співробітники військкомату полегшили собі роботу. Зобов’язали осіб чоловічої статі добровільно з’являтися щомісяця. Відсутність свіжої позначки при перевірці документів на вулиці або вдома – ще один привід мобілізувати", - повідомили в ОВА у Facebook.

Також зазначається, що "в рядах так званої "народної міліції лнр" різко збільшився рівень випадків суїциду". "На цю проблему загарбники довгий час не звертали уваги, доки відсоток самогубств не досяг загрозливої позначки. Місцеві психологи у психіці окупантів не розібралися. Тепер чекають на російських", - вказали в ОВА.

При цьому, як повідомляється, звільнена Макіївка та Невське – під прицілом росіян.

"Чергові спроби противника просунутися зупинили наші захисники Білогорівки. Ворог там тисне постійно. Як і поблизу Тернів. Більш спокійно доба минула на Куп’янському напрямку фронту. Наша звільнена Макіївка потрапила під вогонь мінометів та артилерії. По Невському росіянами здійснені артобстріли", – поінформував голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

На Луганщині окупанти розпочали нову хвилю примусової мобілізації - ОВА30.03.24, 09:47 • [views_0]