na-luganschini-okupanti-pogrozhuyut-kriminalnoyu-vidpovidalnistyu-za-vidmovu-perereyestruvati-biznes-za-rosiyskim-zakonodavstvom-ova

На Луганщині окупанти погрожують кримінальною відповідальністю за відмову перереєструвати бізнес за російським законодавством – ОВА

 • 287196 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Окупанти погрожують кримінальною відповідальністю за відмову перереєструвати бізнес, а у Сєвєродонецьку місцевим будівельникам замість зарплати пропонують майно громадян. Про це повідомив у вівторок голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

«Загарбники примушували місцевих підприємців перереєструвати бізнес за російським законодавством до 1 липня. Зараз, коли термін минув, їм нагадують про втрату права на ведення відповідної діяльності та погрожують кримінальною відповідальністю», - написав Лисогор у Telegram.

За його словами, російські окупанти вимагають у підприємців припинити діяльність. В инакшому випадку - обіцяють невтішні наслідки. Перереєстрація відбувається лише при наявності у власника паспорта рф, зазначив Лисогор.

Доповнення

Тим часом у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області місцевим будівельникам замість зарплати пропонують майно місцевих жителів.

«Із Сєвєродонецька вже давно втекли будівельники-гастролери – із певною наживою. На їхні місця спробували набрати місцевих, але за відсутності коштів ті швидко кинули працювати. Вакансії почали закривати чоловіками з навколишніх сіл. Одразу попередили, що коштів не буде, тому на оплату праці слід заробляти власноруч – що побачив, то й його», - заявив Лисогор.

Додамо

Стосовно російських обстрілів на Луганщині голова ОВА зазначив, що ворог продовжує нищити деокуповані населені пункти регіону. Зокрема, знову обстріляв з артилерії Невське і Білогорівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині росіяни вимкнули мобільний зв'язок, людям доводиться користуватись раціями - ОВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі знищили 26 з 28 ворожих "шахедів"

     • 499059 переглядiв

    Дніпропетровщина: ворог випустив близько 15 снарядів

     • 361493 переглядiв

    В Ісландії після землетрусу вивергається вулкан

     • 623930 переглядiв