na-luganschini-chastkovo-mobilizovani-ne-khochut-voyuvati-i-namagayutsya-zniknuti-gayday

На Луганщині частково мобілізовані не хочуть воювати і намагаються "зникнути" – Гайдай

 • 106530 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Частково мобілізовані на тимчасово окупованій території Луганщини не хочуть воювати, тому намагаються зникнути. Про це в Telegram повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"Під виглядом виявлення диверсантів окупанти ловлять російських дезертирів, у Троїцькому колаборанти оформили відпустки, лікарні окупованої території регіону переповнені. Не всі частково мобілізовані бажають воювати, тому намагаються зникнути", – написав Гайдай.

Деталі

Шукаючи українських патріотів та диверсантів, як у Старобільську, росіяни одночасно виявляють своїх дезертирів. Таких достатньо по всій Луганщині, як і поранених окупантів. В одній із дитячих лікарень окупанти поряд із хворими дітьми розмістили своїх поранених.

Серед них і колишні в’язні, представники приватної військової кампанії "вагнер". Через брак вільних місць деяких дітей не долікували та виписали. Переповнена російськими в’язнями лікарня і в Антрациті.

Неспокійно і в лавах колаборантів. Більша частина сепаратистів Троїцького району, яка пішли працювати на ворога, оформила безкоштовні відпустки і намагається виїхати вглиб Луганщини, а за можливості – в рф.

Доповнення

Радник Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським опозиціонером, адвокатом і журналістом Марком Фейгіним повідомив, що ЗСУ впритул підійшли до Сватового на Луганщині.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Російські хакери атакували найбільші аеропорти США - ABC News

     • 242651 переглядiв

    У Києві вводять погодинні відключення світла

     • 501766 переглядiв

    Львів уже з водою та електроенергією - голова ОВА

     • 141840 переглядiв

    Окупанти поранили в Україні 805 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 97448 переглядiв