na-kordoni-zi-slovachchynoiu-tymchasovo-znialy-blokadu-dlia-vantazhivok-prykordonnyky

На кордоні зі Словаччиною тимчасово зняли блокаду для вантажівок - прикордонники

 • 26708 переглядiв

Станом на ранок на території Словаччини перед пунктом пропуску "Вишнє-Нємецке" в напрямку України перебувало близько 350 вантажівок, блокаду тимчасово зняли

Рух вантажівок через пункт пропуску "Вишнє-Нємецке" на кордоні Словаччини та України тимчасово розблоковано, повідомили в Держприкордонслужбі у середу вранці, пише УНН.

Під час взаємодії з представниками прикордонної поліції Словацької Республіки отримано інформацію про тимчасове зняття блокування руху для вантажівок на напрямку пункту пропуску "Вишнє-Нємецке"

- повідомили у Держприкордонслужбі.

Деталі

У ДПСУ вказали, що станом на ранок на території Словаччини перед пунктом пропуску "Вишнє-Нємецке" в напрямку України перебувало близько 350 вантажних транспортних засобів.

Загалом за минулу добу через пункти пропуску "Ужгород – Вишнє- Нємецке" кордон перетнули, як повідомляється, 250 вантажівок в обидва напрямки, і ці показники є щонайменше на 100 одиниць транспорту менші ніж за попередні дні.

Нагадаємо

21 листопада, за інформацією прикордонної поліції Словацької Республіки, з 13:30 розпочалося блокування руху для вантажного автотранспорту, що рухався у напрямку словацького пункту пропуску "Вишнє-Нємецке", суміжному з українським пунктом пропуску "Ужгород".

Пропуск легкового автомобільного транспорту та автобусів на в’їзд та виїзд в пункті пропуску продовжує здійснюватися в шатному режимі, повідомили у ДПСУ.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Маріуполі вранці знову було гучно - Андрющенко

     • 25300 переглядiв

    Київ засипало снігом, триває прибирання вулиць

     • 47953 переглядiв

    Селидове: уже двоє загиблих після ракетної атаки рф на лікарню

     • 34113 переглядiв