na-khersonschini-okupanti-oblashtuvali-punkti-rozbirannya-vikradenikh-avto-minoboroni

На Херсонщині окупанти влаштували пункти "розборки" викрадених авто

 • 602586 переглядiв

Київ. 28 червня. УНН. У тимчасово окупованій Голій Пристані на Херсонщині росіяни облаштували спеціальні пункти, де розбирають викрадені автомобілі на запчастини для подальшої реалізації на території рф. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у телеграмі, пише УНН.

Цитата

"Злочинна сутність пронизує країну-агресора з низу до верху. У місті Гола Пристань, на тимчасово окупованій території у Херсонській області, в конфіскованих будівлях окупанти облаштували склади зберігання награбованого майна та пункти розбирання викрадених автомобілів на запчастини для подальшої їх реалізації на території рф", - повідомила Маляр.

Доповнення

У Міноборони неодноразово повідомляли про масове мародерство на тимчасово окупованих територіях. Рашисти обшукують пусті помешкання місцевих жителів та виносять всю побутову техніку і меблі. Крадуть майно з об’єктів державних установ і підприємств. У травні зазначалось, що для вивозу до Криму награбованого, навіть залучаються вантажні судна, що прибувають до Бердянська. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: міноборони рф створило комісію для розслідування мародерства кадирівців - ЦНС

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість жертв удару рф по Краматорську зросла до 11

     • 708342 переглядiв