na-kharkivshchyni-pratsivnyka-ttsk-vidstoronyly-vid-oboviazkiv-cherez-pidozru-u-vymahanni-khabaria

На Харківщині працівника ТЦК відсторонили від обов'язків через підозру у вимаганні хабаря

 • 11048 переглядiв

У Харківській області працівника ТЦК відсторонили від обов'язків через підозру у вимаганні хабаря від керівників бару. Його затримали під час отримання частини неправомірної вигоди в обмін на фіктивні документи.

У Харківській області працівника ТЦК відсторонили від виконання обов'язків через підозру у вимаганні хабаря від керівників бару-ресторану. Його затримали під час отримання частини грошей в обмін на фіктивні документи, які б "гарантували" керівникам закладу відстрочку від мобілізації, повідомила пресслужба Харківського ОТЦК та СП, передає УНН

Деталі

Як встановило слідство,  на початку червня працівник одного РТЦК та СП вимагав хабар у керівників харківського бару-ресторану. За 1500 доларів США та персональну картку з постійною  знижкою на послуги він обіцяв не перешкоджати роботі закладу  та не здійснювати мобілізаційних заходів стосовно його працівників та відвідувачів.  

Також, як повідомляється працівник ТЦК  пообіцяв забезпечити персонал ресторану фіктивними документами, які б "гарантували" їм відстрочку від мобілізації. 

Чоловіка було затримано "на гарячому" під час отримання частини неправомірної вигоди у вигляді знижкової карти в обмін на фіктивні документи. Йому повідомили про підозру за фактом вимагання та отримання службовою особою  неправомірної вигоди. 

Підозрюваному обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

"Підозрюваного працівника ЗСУ усунуто від виконання службових обов’язків. За підсумками досудового розслідування та відповідно до судового рішення будуть вжиті необхідні дисциплінарні і кадрові заходи", - розповіли в обласному ТЦК.

Поводився неадекватно та провокував: у Львівському ТЦК прокоментували конфлікт військовослужбовців з чоловіком в лікарні у Дрогобичі 31.07.24, 15:57

Популярні

Новини по темі