na-kharkivschini-vidnovili-elektropostachannya-golova-ova

На Харківщині відновили електропостачання – голова ОВА

 • 85031 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. У Харківській області відновили електропостачання, яке зникло 10 жовтня внаслідок ракетних ударів по об'єктах інфраструктури. Про це в Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"Ворог цілеспрямовано бив ракетами С-300 по об'єктах інфраструктури життєзабезпечення. Через пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури була знеструмлена більша частина Харкова та населених пунктів області. Завдяки оперативним діям енергетиків та фахівців ДСНС протягом доби електропостачання відновили", - написав Синєгубов.

Деталі

За словами очільника регіону, минулої доби російські окупанти завдавали удари по населених пунктах Куп'янського, Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів Харківщини. Відомо про одного цивільного, який наразі перебуває в лікарні з пораненнями. 

Нагадаємо

10 жовтня мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що окупанти влучили в об'єкт енергетичної інфраструктури. Було зафіксовано три "прильоти", після яких в деяких районах зникло водопостачання та світло. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині відновили електропостачання – голова ОВА

     • 85031 переглядiв

    Російські хакери атакували найбільші аеропорти США - ABC News

     • 242651 переглядiв

    У Києві вводять погодинні відключення світла

     • 501766 переглядiв

    Львів уже з водою та електроенергією - голова ОВА

     • 141840 переглядiв

    Окупанти поранили в Україні 805 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 97448 переглядiв