ukenru
na-donechchini-okhoronyatimut-dilnitsi-na-liniyi-rozmezhuvannya

На Донеччині охоронятимуть дільниці на лінії розмежування

 • 8732 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Поліція Донецької області візьме під охорону 130 виборчих дільниць, розташованих на лінії розмежування. Про це УНН повідомили в прес-службі ГУНП Донеччини.

Під час моніторингу інтернет-ресурсів поліцейські виявили інформацію про те, що склад дільничних виборчих комісій у Мар’їнському районі в зоні проведення операції Об’єднаних сил не укомплектований, через що голосування може не відбутися. Інформація була перевірена та встановлено, що наразі усі дільничні комісії сформовані. Від завтра вони будуть взяті під охорону поліцією.

На території Донецької області розташовані 12 окружних виборчих комісій та 1211 дільничних виборчих комісій, серед них 65 спеціальних виборчих комісій. Усі вони готові до проведення виборів. З 19 квітня поліцейські заступають на цілодобову охорону виборчих дільниць.

Аби усі громадяни мали можливість взяти участь у голосуванні, на лінії розмежування створено 130 виборчих дільниць. Безпеку громадян та законність виборів забезпечуватимуть максимальні сили поліції. Безпосередньо на цих дільницях чергуватимуть понад 260 поліцейських.

Нагадаємо, що 31 березня понад 5 тисяч осіб перетнули лінію розмежування з окупованим Донбасом для участі у виборах.

Українські Національні Новини

Політика