ukenru
na-donbasi-cholovik-vipiv-i-vpav-u-krizhanu-vodu-vryatuvali-politseyski

На Донбасі чоловік випив і впав у крижану воду: врятували поліцейські

 • 13458 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Правоохоронці на Донеччині врятували від переохолодження чоловіка, який упав у крижану воду, а як вибрався, зайшов на чуже подвір’я, шукаючи допомоги. Про це УНН повідомили у пресслужбі ГУНП в області.

До чергової частини Великої Новосілки надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на його подвір’ї перебуває невідома особа.

На місці патрульні з’ясували, що молодий чоловік впав у водоймище, а після того, як звідти самотужки вибрався, шукав допомоги у місцевих жителів та забрів на чуже подвір’я. Він був наскрізь мокрий, а за умови низької температури повітря це становило загрозу його життю та здоров’ю. Тож поліцейські, не гаючи часу, доставили його до відділення.

З постраждалим правоохоронці поділилися особистими ковдрами і змінним одягом та відігріли його до приїзду медиків.

"Виявилося, що цей 21-річний хлопець не місцевий. Два дні тому він приїхав у гості до родичів у Велику Новосілку. Оскільки молодик знаходився у стані алкогольного сп’яніння, то не пам’ятав, як опинився біля водоймища та як вибрався з холодної води. Не дивлячись на молодий вік, він страждає на алкоголізм, алкогольні напої вживає вже протягом тижня", - повідомили у поліції.

Поліцейські вчасно надали допомогу постраждалому. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, на Буковині чоловіка госпіталізували з переохолодженням.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП