ukenru
na-cherkaschini-oblashtovuyut-nove-ukrittya-dlya-malyukiv

На Черкащині облаштовують нове укриття для малюків

 • 141862 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. В рамках проекту "Сховище-хаб: безпека і комфорт наших малюків в сучасних реаліях" у селі Будище Будищенської сільської ради розпочалися роботи з облаштування підвального приміщення як найпростішого укриття в ЗДО "Струмочок", передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН оцінили вклад компанії МХП у продовольчу безпеку України під час війни

Деталі

На будівельні матеріали (щебінь, цемент, клей, плитка), заміну електропроводки та електроустаткування, облаштування санвузла та системи каналізації виділили 194 000 грн з місцевого бюджету. Також у рамках конкурсу “Час діяти, Україно" партнерами проекту стали благодійний фонд "МХП-Громаді" та ДП Птахофабрика "Перемога Нова", надавши фінансову допомогу в розмірі 100 000 грн на роботи з облаштування стелі, стін, підлоги.

Додамо

Час діяти, Україно!” – це адаптований під сучасну дійсність традиційний конкурс соціальних ініціатив від благодійного фонду “МХП-Громаді”. Цього року замість проектів з урізноманітнення дитячого дозвілля, навчання, захисту довкілля чи підтримки громадського здоров’я Фонд підтримує ініціативи, пов’язані з облаштуванням надійного укриття для школярів, створенням реабілітаційних центрів для поранених захисників тощо.

Головна мета конкурсу – сприяти вирішенню важливих соціальних проблем громад шляхом підтримки локальних ініціатив в умовах війни.

Українські Національні Новини

Суспільство