na-bakhmutskomu-napryamku-mayemo-prosuvannya-sil-oboroni-na-flangakh-sirskiy

На Бахмутському напрямку маємо просування Сил оборони на флангах - Сирський

 • 899394 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. На Бахмутському напрямку є просування українських військових на флангах та ефективне знищення росіян. Про це повідомив командувач Східного напрямку генерал-полковник Олександр Сирський, передає УНН.

Цитата

«Бахмутський напрямок. Маємо просування наших сил на флангах та ефективне знищення росіян», - написав Сирський у Telegram.

Деталі

Окрім того, він опублікував відео на якому Сили оборони відпрацьовують по ворожому танку за допомогою САУ М-109 від 17-ї окремої танкової бригади.

«Також воїни цієї бригади вдало відпрацювали по російському міномету», - додав Сирський.

Доповнення

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що на Бахмутському напрямку обстановка знову загострилась. Триває двобій за перехоплення ініціативи. В самому Бахмуті також неспокійно. Росіяни у місті намагаються зірвати логістику та завдати максимальних втрат. Водночас Сили оборони не дають ворогу пересуватись по місту та вражають вогнем позиції рф.

Командувач Східного напрямку генерал-полковник Олександр Сирський показав, як 77-ма окрема аеромобільна бригада знищила польовий склад з боєприпасами росіян на Бахмутському напрямку.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Херсонщину: поранено подружжя

     • 570674 переглядiв

    Україна отримала другий транш від МВФ у 890 млн доларів

     • 648770 переглядiв