mon-povnistiu-zabezpechyt-5-7-klasy-novymy-pidruchnykamy-lisovyi

МОН повністю забезпечить 5-7 класи новими підручниками – Лісовий

 • 10438 переглядiв

Міністр освіти Оксен Лісовий заявив про повне забезпечення учнів 5-7 класів новими підручниками до початку навчального року. МОН також працює над програмою друку робочих зошитів для НУШ.

Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий заявив, що міністерство повністю та своєчасно забезпечить учнів 5-7 класів новими підручниками. Про це він сказав під час робочого візиту на Миколаївщину, передає кореспондент УНН.

На рівні міністерства освіти виділені кошти на друк підручників. У повному обсязі зараз забезпечуються 5-7 класи. Ми друкуємо підручники і в повному обсязі, своєчасно до 1 вересня забезпечимо весь спектр підручників, які необхідних в базовій школі

- каже Лісовий.

Він зазначив, що стосовно допомоги із закупівлею інших матеріалів для навчання, включаючи зошити, МОН покладається на громади і сподівається, що вони зможуть допомогти у вирішенні цього питання.

"Для перших-других класів у нас є донорська програма. Ми сподіваємось, що вона дозволить нам до кінця року також друкувати робочі зошити для НУШ. Це трошки полегшить тягар який буде лягати в цій частині на батьків", - додав Лісовий.

Нагадаємо

Міністр освіти Оксен Лісовий заявив про відставання українських школярів від освітньої програми на два роки. Міносвіти розробляє програми для якісної освіти різних категорій учнів в умовах війни.

Популярні

Новини по темі

Укрзалізниця запустила перший “дитячий вагон”

 • 9842 переглядiв

НКРЕКП змінила очільника

 • 24263 переглядiв

Україна скоротила імпорт електроенергії на 2% у липні

 • 12859 переглядiв