minoboroni-rf-pokazalo-shoygu-nibito-v-zoni-provedennya-boyovikh-diy

міноборони рф показало шойгу нібито в зоні проведення бойових дій

 • 246088 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Офіційний канал міноборони рф опублікував відео, де очільник відомства сергій шойгу нібито перевіряє передовий пункт управління угруповання військ "центр" у зоні бойових дій, повідомляє УНН.

Деталі

На відео, опублікованому на каналі, шойгу сидить у вертольоті, слухаючи "доповідь командувача угруповання генерал-лейтенанта андрія мордвічева, а також командирів та офіцерів штабу щодо поточної обстановки і виконання російськими військами бойових завдань на тактичних напрямках", повідомляють у відомстві.

Крім того, шойгу начебто оглянув "одну з багатьох захоплених у бою з українцями одиниць бронетехніки, зокрема, шведську бойову машину піхоти CV-90".

Зазначається, що шойгу начебто "літав" на командний пункт в "зоні проведення сво", де подякував командуванню та особовому складу рашистів "за ведення успішних наступальних дій на Красно-Лиманському напрямку та оволодіння військами більш вигідних позицій".

Додамо

Це вже його друга появава на публіці після "заколоту" власника пвк "вагнер" євгенія пригожина. На першому відео, знятому невідомо коли, шойгу також "перевірив передовий пункт управління" одного з об'єднань західного угруповання військ рф в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: сергій шойгу вперше прокоментував заколот пвк "вагнера"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Особисті речі Фредді Мерк'юрі виставлять на аукціон

     • 530407 переглядiв