minenerho-vidkliuchalas-liniia-shcho-ziednuie-enerhosystemy-ukrainy-ta-moldovy

МІненерго: відключалась лінія, що з’єднує енергосистеми України та Молдови

 • 22395 переглядiв

Високовольтна повітряна лінія, що з'єднує енергосистеми України та Молдови, була відключена вчора через технологічні порушення.

Високовольтна повітряна лінія, що з'єднує енергосистеми України та Молдови, була відключалась через технологічні порушення, повідомило у четвер міністерство енергетики, передає УНН

"Минулої доби через технологічні порушення короткостроково відключалась високовольтна повітряна лінія, що з’єднує енергосистеми України та Молдови. Причина порушення з’ясовується", - йдеться у повідомленні Міненерго. 

Крім того, як повідомляється, у західному та центральному регіонах через технологічні порушення короткостроково вимикались високовольтні повітряні лінії. Причини порушень з’ясовуються.

У Дніпропетровській області вимикалась високовольтна повітряна лінія, при цьому знеструмлювалось обладнання на енергетичному об’єкті. Причина відключення з’ясовується.

Також у Полтавській області для безпечного гасіння загорання біля обладнання відключалась повітряна лінія. Пожежу ліквідували, лінію включили в роботу. 

За даними Міненерго, внаслідок негоди було знеструмлено 3722 споживачі у 32 населених пунктах у Сумській області. Через бойові дії та техпорушення знеструмлено 510 населених пунктів. Енергетики заживили 14 739 абонентів, які були знеструмлені внаслідок бойових дій та негоди.

Аномальна спека призвела до збільшення графіків відключень - Укренерго11.07.24, 10:23

Популярні

Новини по темі