ukenru
meni-vse-skhodit-z-ruk-yaroslavskiy-rozpoviv-yak-druzhina-ta-diti-stavlyatsya-do-yogo-zakhoplennya-futbolom

Мені все сходить з рук: Ярославський розповів, як дружина та діти ставляться до його захоплення футболом

 • 19779 переглядiв

КИЇВ. 10 Січня. УНН. У родині президента ФК "Металіст" Олександра Ярославського всі захоплюються футболом, а дочки стежать за іграми та трансферами, у них є свої улюблені команди і зірки футболу.

Деталі

Ярославський розповів ведучим YouTube-каналу Football Hub журналістам Ігорю Циганику та Олександрі Лободі, що навіть до нічних телефонних дзвінків з футбольних питань його домашні вже звикли: "Коли приходять класні футболісти, яких відшукує Красніков, мені все сходить з рук! - Ділиться зі співрозмовниками президент ФК "Металіст", і каже, що навіть його дружина Марина і діти люблять і жваво захоплюються футболом. - У нас вся сім'я любить футбол! Всі стежать за трансферами, всі стежать за турнірною таблицею, за стилем і манерою гри, за всім. Сім'я наша футбольна!".

Президент ФК "Металіст" сказав, що його старша дочка Катя "дуже занурена в футбол, в зарубіжні клуби".

"Я "Челсі" підтримую, вона - "Манчестер Сіті". Її улюблений гравець Філ Фоден, вона знає про нього все, вона знає всіх футболістів "Манчестер Сіті". Взагалі вона добре знає англійську прем'єр-лігу і взагалі футбол", - поділився Ярославський.

Що стосується інших членів сім'ї бізнесмена, то, за його словами, дружина Марина і син Володимир вболівають за "Челсі", а молодша дочка Вікторія "така мадмуазель з характером, може щось і інше придумати".

Крім того, Ярославський розповів, що в школі його сина футбол нарівні з регбі і крикетом є обов'язковою частиною навчання. Однак про професійну кар'єру футболіста не йдеться.

"Футбол йому дуже подобається. Він не професійно в ньому зацікавлений, але дуже любить грати. Може, щось зміниться з часом, але поки ні" - сказав бізнесмен.

Що стосується інших спортивних захоплень сім'ї Ярославських, то останнім часом світські хроніки активно висвітлюють захоплення Марини Ярославської сходженнями на гірські вершини. Ярославський сказав, що не поділяє цього хобі Марини, але підтримує її: "Я дуже радий, що вона цим зацікавилася, адже будь-який рух, будь-який інтерес розвивають людину".

Українські Національні Новини

Спорт