ukenru
mazur-povernuvsya-do-roboti-v-ofisi-ombudsmena

Мазур повернувся до роботи в Офісі Омбудсмена

 • 11447 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Український активіст Ігор Мазур вже приступив до роботи в Офісі Уповноваженої ВРУ з прав людини, де є головним спеціалістом. Про це повідомила на своєму Telegram-каналі Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, передає УНН.

"Наш співробітник Ігор Мазур вже приступив до роботи. Швидке повернення нашого громадянина додому стало можливим завдяки професійній та злагодженій роботі відповідних міністерств та відомств", - написала вона.

Також Денісова зазначила, що швидкому поверненню Мазура, зокрема, сприяла робота Українського бюро Інтерполу. Ними, за дорученням голови МВС Арсена Авакова, ще ввечері в день затримання було надіслало пакет документів, які прямо свідчили про зловживання Російської Федерації своїм правом звернення до Інтерполу.

Нагадаємо, затриманий в Польщі український активіст Ігор Мазур 13 листопада повернувся в Україну.

Як повідомляв УНН, 9 листопада у Польщі затримали заступника командира УНСО, добровольця Ігоря Мазура. 10 листопада Мазура віддали на поруки українському консулу.

Ігор Мазур активіст та учасник Революції Гідності, у 2014 році був керівником “Правого сектору” у Київській області та начальником штабу 24-ої сотні Самооборони Майдану. З травня 2014-ого воював в зоні проведення АТО в добровольчому батальйоні, у 2015-ому році долучився до лав ЗСУ. Після демобілізації продовжив активну громадську діяльність, став головою партії УНА-УНСО та заступником головного командира УНСО. Крім того Ігор Мазур є головним спеціалістом Офісу Уповноваженої ВРУ з прав людини, помічником народного депутата України та має державні нагороди, отримані за участь у захисті незалежності та суверенітету України.

Українські Національні Новини

Політика