mask-zaproponuvav-dopomohty-trampu-v-razi-pereobrannia

Маск запропонував допомогти Трампу в разі переобрання

 • 17396 переглядiв

Ілон Маск запропонував створити комісію з ефективності уряду, якщо Трампа переоберуть. Трамп позитивно відреагував на пропозицію, відзначивши навички Маска.

Мільярдер Ілон Маск запропонував взяти участь у роботі адміністрації Дональда Трампа, у разі переобрання колишнього президента. Своєю чергою Трамп відповів, що буде "радий", якщо Маск долучиться. Про це він сказав в інтерв'ю з Трампом, передає УНН із посиланням на CNN. 

"Я думаю, було б чудово створити комісію з ефективності уряду, яка б розглядала ці речі і стежила за тим, щоб гроші платників податків, зароблені ними з такою працею, витрачалися з користю. Я був би радий допомогти в роботі такої комісії", - сказав Маск. 

Своєю чергою Трамп сказав, що буде "радий", якщо Маск візьме участь у роботі комісії, зазначивши, що мільярдер "чудово вміє скорочувати витрати", згадавши заходи зі скорочення витрат, які він вжив у своїх компаніях.

Доповнення 

У травні газета The Wall Street Journal повідомила, що Маск і Трамп обговорювали потенційну роль мільярдера в адміністрації Трампа, якщо його буде переобрано, хоча Маск на той час спростував це повідомлення.

Трамп: вторгнення Росії в Україну сталося через політику Байдена13.08.24, 06:20

Популярні

Новини по темі

Маск запропонував допомогти Трампу в разі переобрання

 • 17396 переглядiв