malo-ne-zahynuly-v-avtobusi-bez-kondytsionera-u-nimechchyni-13-ditei-zneprytomnily-cherez-teplovyi-udar

Мало не загинули в автобусі без кондиціонера: у Німеччині 13 дітей знепритомніли через тепловий удар

 • 16775 переглядiв

У Баварії 13 дітей знепритомніли в автобусі через спеку та відсутність кондиціонера. Водій не реагував на скарги, поліція проводить розслідування інциденту.

13 дітей, які поверталися автобусом із походу назад у літній табір у Німеччині, знепритомніли. Водій автобуса, незважаючи на спеку до +30°C, не включив кондиціонер в салоні. У дітей діагностували тепловий удар та проблеми з кровообігом, поліція проводить розслідування проти водія. Про це пише видання BILD, передає УНН.

"На півночі Баварії 35 хлопців поверталися автобусом із походу назад у літній табір. Незважаючи на спеку до +30°C, в автобусі не було включено кондиціонер. Пасажири скаржилися на задуху, та водій нічого не зробив. У результаті 13 дітям 8-15 років стало погано, вони знепритомніли", - пише видання.

Зазначається, що на місце події прибули 55 пожежників, лікарів та рятувальників, у тому числі три вертольоти.

"У дітей діагностували тепловий удар та проблеми з кровообігом. Частину з них госпіталізували до найближчих лікарень. Поліція проводить розслідування проти водія та з'ясовує, чому той не включив кондиціонер", - додає видання.

Нагадаємо

Автобус, у якому було дев'ять громадян України, у тому числі 4 дітей, врізався у машину дорожньої служби на трасі у Польщі, 5 осіб - у тяжкому стані.

Популярні

Новини по темі

Львів'яни несуть квіти до місця вбивства Ірини Фаріон

 • 17186 переглядiв