ukenru
maliuk-pro-ataku-na-npz-rf-sbu-pratsiuie-nad-perekryttiam-kysniu-putinu

Малюк про атаку на НПЗ рф: СБУ працює над перекриттям "кисню" путіну

 • 58640 переглядiв

СБУ провела успішні атаки на російські нафтопереробні заводи, скоротивши експорт нафтопродуктів на третину і перекривши ключове джерело надходжень до військового бюджету Путіна.

Саме коштом експорту нафтопродуктів росія поповнює свій бюджет, у тому числі й воєнний. Тому СБУ активно працює над мінімізацією цих надходжень й перекриттям кисню російському диктатору володимиру путіну. Про це заявив голова СБУ Василь Малюк в інтервю у телемарафоні, передає кореспондент УНН.

Щодо тих атак на НПЗ. Дійсно відбувся ряд вдалих, відповідних реалізацій по території ворога. Хочу підкреслити, що саме за рахунок експорту нафтопродуктів росія поповнює свій бюджет, у тому числі й воєнний. Що ми маємо зробити? Ми маємо ці надходження до бюджету й автоматично десь перекрити кисень путіну. Цим ми й займаємося. Тому проведено ряд успішних операцій відповідними далекобійними так званими дронами... Ми вже на 12% "мінуснули" видобуток та переробку.

 - розповів Малюк.

Деталі

Глава СБУ нагадав, що з 1 березня росія офіційно повністю зупинила експорт бензину.

Тому ми продовжуємо працювати, а країна-бензоколонка – палати. Поряд з нами також працюють колеги з ГУР, ССО й інші.

 - зазначив Малюк.

Загалом СБУ вже здійснила 13 успішних атак на російські НПЗ, які вже на третину скоротили експорт російських нафтопродуктів.

Атака на НПЗ у Криму: горіли 3 ємності з нафтопродуктами та склад24.03.24, 16:29 • [views_0]

Доповнення

російський куйбишевський нафтопереробний завод зупинив установку первинної переробки нафти CDU-5 після атаки безпілотника, втративши половину своїх виробничих потужностей.