maiemo-povnistiu-realizuvaty-prohramu-ukryttiv-u-shkolakh-zelenskyi

Маємо повністю реалізувати програму укриттів у школах – Зеленський

 • 10065 переглядiв

Президент Зеленський наголосив на необхідності повної реалізації програми укриттів у школах для організації офлайн-навчання.

В Україні мають повністю реалізувати програму створення укриттів у школах, щоб у новому навчальному році якнайбільше дітей могли піти у школу офлайн. Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні, передає УНН.

Деталі

Президент відзначив, що перебуваючи у Кропивницькому брав участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, де обговорили багато питань, зокрема, підготовку до навчального року в школах.

Серед головного – маємо повністю реалізувати програму укриттів у школах. Щоб у новому навчальному році якнайбільше дітей могли піти у школу офлайн. Говорив про це і з премʼєр-міністром України, і з міністром освіти

- розповів Зеленський.

За його словами, також були сьогодні питання щодо шкільних автобусів.

І це треба вирішити саме так, як кажуть у громадах. Щоб реально забезпечити транспорт для дітей. І оперативно. Дав відповідні доручення урядовцям

- сказав Зеленський.

Доповнення

Кабмін виділів ще близько 5 млрд гривень з бюджету на укриття в школах Чернігівської, Херсонської, Харківської, Сумської, Одеської, Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської областей. Також розподілив майже 216 млн грн на шкільні автобуси.

Україна прийме регіональний саміт Коаліції шкільного харчування: що відомо14.08.24, 19:32

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський заявив, що готується посилення ППО України

     • 17394 переглядiв