lviv-armiya-rf-atakuvala-kalibrami-znischeno-sim-z-10-raket-povitryani-sili

Львів армія рф атакувала "Калібрами", знищено сім з 10 ракет - Повітряні сили

 • 2002910 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Російські війська вночі атакували Львів крилатими ракетами "Калібр", збито 7 з 10 ракет. Про це повідомили у четвер у Повітряних силах ЗСУ, пише УНН.

Деталі

"Уночі 6 липня 2023 року російські окупанти вчинили черговий терористичний акт. Атаковано Львівщину. Близько 1-ї ночі противник завдав удару з акваторії Чорного моря. Із надводних носіїв та підводних човнів здійснено пуски крилатих ракет «Калібр»", - ідеться у повідомленні.

Як вказано, було зафіксовано кілька груп ракет, які спершу прямували в північному напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра, а потім різко змінили курс на Захід.

Цитата

"У результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних сил вдалось знищити лише сім із десяти крилатих ракет «Калібр». На жаль, є влучання ракет по цивільних об’єктах у місті Львів. Висловлюємо співчуття родинам загиблих та постраждалим! Російські військові злочинці обов’язково будуть покарані!" - вказали у ПС ЗСУ.

Нагадаємо

За останніми даними МВС, внаслідок ракетного удару російських військ по Львову вночі загинуло четверо людей, 32 поранено.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Над Дніпропетровщиною збили ворожий БПЛА - ОВА

     • 381812 переглядiв