luhanshchyna-u-nevskomu-voroh-potsilyv-u-try-podviria-v-okupovanomu-luhansku-kameramy-kontroliuvatymut-skupchennia-smittia

Луганщина: у Невському ворог поцілив у три подвір'я, в окупованому Луганську камерами контролюватимуть скупчення сміття

 • 31544 переглядiв

У прифронтовому Невському через ворожі обстріли згоріли три домогосподарства. На окупованих територіях у Луганську встановлюють відеокамери у місцях скупчення сміття для контролю за його викиданням.

У Луганській області у прифронтовому Невському через ворожі обстріли згоріли три домогосподарства, на окупованих територіях у Луганську встановлюють відеокамери у місцях скупчення сміття, "щоб викидали менше", повідомили у суботу у Луганській ОВА у Facebook, пише УНН.

Деталі

"Деокуповані нами села росіяни обстрілювали зі ствольної та реактивної артилерії, застосовували безпілотники та авіацію. Так, у Невському окупанти влучили по території трьох домогосподарств, де сталося займання вцілілих приміщень – вони згоріли. Один будинок пошкоджено у Новолюбівці", – поінформував очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Зі слів голови ОВА, "наші оборонці відбили атаки ворога поблизу Стельмахівки, Греківки, Невського, у Серебрянському лісі та в Білогорівці".

"Замість своєчасного вивезення побутових відходів у Луганську встановлюють відеокамери у місцях найбільшого скупчення сміття. Спостерігатимуть онлайн та переглядатимуть записи, аби виявити порушників, які утворюють звалища через надмірне накопичення відходів у кварталах. Система функціонуватиме на вже закупленому обладнанні – сміття залишатиметься на вулицях. Тим часом, спеціалізований транспорт, переданий росією, на вулицях захоплених міст не бачать", - повідомили також в ОВА про ситуацію на окупованих територіях.

Війська рф уночі поцілили по Покровську, за добу вбили людину, завдали 2696 ударів на Донеччині20.07.24, 11:29

Популярні

Новини по темі