ukenru
liverpul-vidshkoduye-kvitki-mayzhe-700-vbolivalnikam-yaki-ne-zmogli-distatis-kiyeva

"Ліверпуль" відшкодує квитки майже 700 вболівальникам, які не змогли дістатись Києва

 • 9679 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Футбольний клуб "Ліверпуль" відшкодує збитки вболівальникам, що не змогли потрапити до Києва на фінальний матч Ліги Чемпіонів через два скасовані рейси. Про це йдеться в заяві на сайті клубу, передає УНН.

"У світлі надзвичайних обставин, пов'язаних зі спізнілим скасування рейсів до Києва, "Ліверпуль" пропонує постраждалим прихильникам повне відшкодування витрат на квитки на матч, придбані безпосередньо у клуба", - йдеться в заяві.

Зазначається, що прихильники, які забронювали квитки на рейси номер ET8704 та ET8706, а також ті, хто забронювали квитки через сервіс World Choice Sport, проте не змогли подорожувати рейсом ET8700, який було перенесено, зможуть вимагати відшкодування.

Вболівальники зможуть повернути кошти в касах в стадіону Енфілд та через поштові заявки.

Повернення коштів можна буде отримати особисто в касах Енфілда в суботу, 26 травня, з 10 ранку до 3 години дня, а поштові заявки приймаються поштовими штемпелями лише від 25 та 26 травня.

Рішення відшкодувати кошти було прийнято внаслідок скасування двох рейсів, зафрахтованих туристичною компанією World Choice Sport, через яке близько 650 прихильників не змогли прибути до Києва на фінальний матч Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, британське видання Sky News повідомило, що три літаки з уболівальниками "Ліверпуля" фізично не може прийняти аеропорт "Бориспіль".

Як повідомляв УНН, у міжнародному аеропорту "Бориспіль" сьогодні очікують літак з фанатами футбольного клубу "Ліверпуль", який раніше не змогли прийняти.

Українські Національні Новини

Суспільство