litak-prosto-zavmer-50-liudei-postrazhdaly-cherez-tekhnichnu-problemu-na-reisi-z-sidneia-v-oklend

"Літак просто завмер": 50 людей постраждали через технічну проблему на рейсі з Сіднея в Окленд

 • 23755 переглядiв

Під час польоту чилійської авіакомпанії Latam Airlines з Сіднея до Окленда виникла технічна проблема, у результаті чого постраждало близько 50 пасажирів, один з яких перебуває у тяжкому стані, а інші отримали поранення середнього або легкого ступеня тяжкості і потребували медичної допомоги після приземлення.

Через технічну проблему на борту міжнародного рейсу з Сіднея в Австралії в аеропорт Окленда у Новій Зеландії, постраждали 50 пасажирів, деякі з них були доставлені до лікарні після приземлення, пише УНН з посиланням на NZ Herald.

Деталі

Понад 10 автомобілів благодійної організації, яка надає медичні послуги населенню Нової Зеландії, Hato Hone St John примчали сьогодні вдень до аеропорту Окленда після того, як о 15:58 за місцевим часом їх повідомили про інцидент на борту чилійської авіакомпанії Latam Airlines.

Бригади Сент-Джона надали допомогу приблизно 50 пацієнтам, з яких один пацієнт перебуває у тяжкому стані, а решта – у стані середнього та легкого ступеня тяжкості. Наразі до лікарні Мідлмор швидкою допомогою, як вказано, доставлено 13 пацієнтів.

Ідеться про літак Latam Airlines, який виконував рейс LA800 з Сіднея до Окленда, у якого виникла "технічна проблема", що викликала "сильний рух" на борту.

"Літак приземлився в аеропорту Окленда, як і було заплановано. Внаслідок пригоди постраждали деякі пасажири та бортпровідники. Їм було надано негайну допомогу, і медичний персонал аеропорту їх обстежив або надав їм медичну допомогу за необхідності", - повідомив Herald представник авіакомпанії.

Одна жінка, яка була на борту літака, розповіла, що під час польоту вона зазнала "невеликого швидкого падіння".

"Раніше я працювала стюардесою, і це перший раз, коли я... весь літак просто завмер", - сказала вона.

Пасажирка сказала, що бачила, як після приземлення парамедики, які чекали, відвезли "принаймні" п'ять осіб, і була рада, що благополучно дісталася до Нової Зеландії. Вона сказала, що не знала, наскільки серйозним був інцидент для інших пасажирів.

Поліція заявила, що їм відомо про інцидент, і направила всі інші запити до Сент-Джона.

У Газі загинули 5 людей: на них впала гуманітарна допомога, яку скидають з літаків - ЗМІ08.03.24, 18:21

Популярні

Новини по темі

У швейцарських Альпах знайшли мертвими п'ятьох лижників

 • 27184 переглядiв