ukenru
litak-iz-evakuyovanimi-z-kitayu-prizemlivsya-u-borispil-na-dozapravku-pryamuvatime-do-kharkova

Літак із евакуйованими з Китаю приземлився у "Борисполі" на дозаправку, прямуватиме до Харкова

 • 19554 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Літак із евакуйованими українцями з китайського Уханя приземлився у аеропорту "Бориспіль" на дозаправку, далі він прямуватиме у Міжнародний аеропорт міста Харків. Про це повідомляє пресслужба МВС України, передає УНН.

"Літак із евакуйованими українцями з Китаю приземлився у аеропорту "Бориспіль" на дозаправку. Там він дозаправиться пальним і вилетить у Міжнародний аеропорт міста Харків. За доповідями екіпажу та медперсоналу супроводу, всі на борту літака здорові та можуть продовжувати політ", - повідомили у відомстві.

Зазначається, що на борту повітряного судна авіакомпанії перебувають 45 громадян України і 27 іноземців, а також екіпаж і супроводжуючі лікарі.

"Спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції їх буде доправлено на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області», - йдеться в повідомленні МВС.

Як повідомляв УНН, у Нових Санжарах на Полтавщині люди мітингують через можливе розміщення евакуйованих з Китаю українців у санаторії в області. 

Українські Національні Новини

Суспільство