lazutkin-kazhe-shcho-demobilizatsiia-v-ukraini-zalezhyt-vid-teoretychnykh-ta-praktychnykh-chynnykiv

Лазуткін каже, що демобілізація в Україні залежить від теоретичних та практичних чинників

 • 32456 переглядiв

Речник Міноборони Дмитро Лазуткін заявив, що можливість демобілізації залежить від теоретичних та практичних чинників. Серед них - можлива мобілізація в РФ та зміна ситуації на полі бою завдяки західній підтримці.

Міністерство оборони не знає, чи можлива зараз демобілізація, адже це залежить від дуже теоретичних та практичних чинників. Про це заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в інтерв'ю NV, пише УНН.

Потрібне серйозне аналітичне вивчення питання. Я зараз не можу сказати, чи це можливо. Це залежить від дуже багатьох чинників — теоретичних та практичних. Ми розуміємо, якщо, наприклад, восени путін оголосить мобілізацію врф , і цей процес буде масштабним, то це одне питання. Інше питання, якщо нам вдасться за рахунок західної підтримки, в тому числі, змінити ситуацію на полі бою кардинально. Це вже інші ввідні дані

 - сказав Лазуткін.

Нагадаємо

В березні Президент Зеленський підписав указ про звільнення військовослужбовців строкової служби у зв'язку із закінченням строку служби під час воєнного стану у квітні-травні 2024 року.

Популярні

Новини по темі

У Ніжині вже 15 поранених через атаку "шахедів"

 • 27670 переглядiв