lavrov-stverdzhuie-shcho-putin-vidkynuv-perehovory-z-kyievom-pislia-operatsii-na-kurshchyni

лавров стверджує, що путін відкинув переговори з Києвом після операції на Курщині

 • 30949 переглядiв

Глава мзс рф заявив, що путін виключив переговори з Україною після подій у Курській області. лавров назвав чутками інформацію про таємні контакти з Києвом щодо переговорів.

Міністр закордонних справ росії сергій лавров заявив, що російський диктатор володимир путін "чітко" сказав, що про жодні переговори з Києвом після "вторгнення в курську область" не може бути мови, і назвав чутками твердження про якісь контакти для переговорів з Києвом. Про це УНН повідомляє з посиланням на ТАСС.

"Президент (російський диктатор – ред.) про це дуже чітко сказав, що після того, як почалися напади (операція – ред.) на Курську область, а навіть не напади, а вторгнення на територію Курської області, про жодні переговори не може бути мови", - сказв лавров.

За його словами, путін сказав, що в рф безумовно дадуть оцінку цієї ситуації трохи пізніше.

Довірена особа кремля: наступ ЗСУ в курській області - приниження для путіна13.08.24, 09:42

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що метою наступу на Курську є створення буферної зони.

Міністерство закордонних справ рф відреагувало на статтю американського видання Washington Post про те, що воєнна операція України в Курській області нібито зірвала таємні переговори між країнами. Кажуть, що таких перемовин не було, і нагадують про вимоги, які висунув глава росії володимир путін для припинення вогню.

путін через добу відреагував на події в курській області рф, звинувативши "київський режим" в черговій спробі провокацій та звинуватив Україну про невиборну стрілянину із різних видів зброї, в тому числі ракетного по цивільним будівлям, житловим будинкам, машинам швидкої допомоги.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Поселитися у гуртожиток тепер можна через Дію

     • 12332 переглядiв

    У Львові створять 3D-моделі давніх писанок з 12 регіонів України

     • 11541 переглядiв