ukenru
kreml-nazvav-polschu-ta-krayini-baltiyi-skhilnimi-do-ekstremizmu

кремль назвав Польщу та країни Балтії "схильними до екстремізму"

 • 1053462 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Прессекретар кремля дмитро пєсков назвав Польщу та країни Балтії – Естонію, Латвію та Литву – "схильними до екстремізму представниками" Європи, передає УНН посилаючись на росЗМІ.

Деталі

Виступаючи на брифінгу для преси в Москві, пєсков заявив, що чотири країни, які першими засудили війну проти України, мають "дуже агресивну позицію" щодо росії та "готові зробити все, щоб спровокувати подальші дії для протистояння" з Москвою.

"Дуже сумно, що в цих умовах лідери великих європейських країн, які є двигуном усіх європейських процесів, на жаль, не виконують балансуючої ролі і не врівноважують екстремістськи налаштованих представників", - сказав він.

пєсков заявив, що участь Заходу у війні в Україні посилюється, що росія врахувала, але це "не змінить курсу дій".

Додамо

Минулого тижня США оголосили, що поставлять Україні 31 танк Abrams, тоді як Німеччина заявила, що відправить 14 танків Leopard 2, і дозволила іншим країнам передати Україні танки німецького виробництва з власних запасів.

Норвегія, Словаччина, Велика Британія, Франція та Польща також оголосили, що поставлять Україні бронетехніку.

Раніше сьогодні президент Литви Гітанас Науседа закликав країни Заходу надати Києву сучасні винищувачі та ракети великої дальності, про які давно просить Володимир Зеленський.

Українські Національні Новини

Новини Світу