ukenru
kraschiy-futbolist-matchu-uyefa-zaprovadiv-novu-nagorodu-v-lizi-chempioniv

Кращий футболіст матчу: УЄФА запровадив нову нагороду в Лізі чемпіонів

 • 28082 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. УЄФА оголосив про запровадження нової нагороди в рамках найпрестижнішого клубного міжнародного турніру – Ліги чемпіонів, повідомляє УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Щоб відзначити кращих гравців в найпрестижнішому клубному турнірі Європи, УЄФА після кожної гри плей-офф в Лізі чемпіонів УЄФА вручатиме офіційну нагороду "Кращому гравцеві матчу".

Визначати лауреатів на кожному матчі Ліги чемпіонів 1/8 фіналу і далі будуть технічні спостерігачі УЄФА на стадіоні. Після фінального свистка футболіст отримає нагороду в знак визнання його ролі у вирішальних епізодах, тактичної зрілості, винахідливості, натхнення, видатної техніки і вірності принципам "фейр-плей".

Примітно, що до числа технічних оглядачів УЄФА на матчах 1/8 фіналу потрапили колишні зірки, які славилися на вищому рівні європейського футболу, серед яких нинішній тренер збірної Бельгії Роберто Мартінес, а також: Пекі Боннер, Айтор Каранка, Роббі Кін, Козмін Контра, Хінес Мелендес, Філ Невілл, Віллі Руттенштайнер і Гарет Саутгейт.

Як повідомляв УНН, УЄФА оприлюднив Команду року.

Українські Національні Новини

Спорт