kozatska-volya-2018-u-gorakh-z-vertolotiv-visadilisya-desantniki

"Козацька воля-2018": у горах з вертольотів висадилися десантники

 • 16131 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Військовослужбовці окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України перекрили важливі напрямки на кордоні в гірській місцевості. Це відбулося у рамках навчань "Козацька воля-2018". Про це повідомила прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передає УНН.

"У рамках стратегічних командно-штабних навчань з органами військового управління та практичними діями військ "Козацька воля-2018", підрозділи однієї із десантно-штурмових бригад Десантно-штурмових військ відпрацювали навчально-бойові завдання в гірській місцевості", – йдеться в повідомленні.

За задумом стратегічного командно-штабного навчання з органами військового управління ЗСУ та інших складових сил оборони України "Козацька воля-2018" передбачене швидке перекидання військ на значні відстані та виконання завдань у складних умовах по всій території України.

Хід проведення практичних дій підрозділів українського десанту особисто контролювали керівник стратегічних командно-штабних навчань "Козацька Воля-2018" – Начальник Генерального Штабу – Головнокомандувач ЗСУ генерал армії України Віктор Муженко та командувач Десантно-штурмових військ генерал-лейтенант Михайло Забродський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навчання Saber Junction-2018: українці "захопили" військових США

Навчально-бойові завдання виконували декілька угруповань військ одночасно в декількох районах Західної України.

"Свою майстерність, злагодженість та уміння діяти на незнайомій місцевості продемонстрували не лише десантники, а і підрозділи армійської авіації Сухопутних військ. За оцінкою керівника навчань генерала армії України Віктора Муженка, дії десантно-штурмових підрозділів та армійської авіації чіткі та злагоджені. Військовослужбовці показали гарно злагоджену роботу та високі результати", – зазначили у Генштабі.

А навчання "Козацька Воля-2018" продовжуються. Практичні дії з десантуванням та виконанням низки навчально-бойових завдань триватимуть протягом тижня у всіх регіонах країни.

Нагадаємо, 25 вересня стартувало стратегічне командно-штабне навчання "Козацька воля - 2018". Воно триватиме до 29 вересня. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині автівка врізалася у відбійник: двоє загиблих

     • 12858 переглядiв