ukenru
koshti-na-proekt-derzhava-v-smartfoni-zakladeni-u-kozhnomu-ministerstvi-goncharuk

Кошти на проект "держава в смартфоні" закладені у кожному міністерстві – Гончарук

 • 10384 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. У кожному міністерстві є видатки, які передбачають цифровізацію та інформатизацію, тому коштів у бюджеті вистачить на створення "держави у смартфоні". Про це на брифінгу за підсумками засідання уряду повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає кореспондент УНН.

"Для того, щоб "держава в смартфоні" з’явилася, не обов’язково, щоб в бюджеті була стрічка, яка називається "держава в смартфоні". У кожного міністерства є видатки і програми, які передбачають цифровізацію та інформатизацію. Окрім того, у нас є окремий бюджет міністерства відповідного. Повірте, коштів закладених в бюджеті вистачить на те, щоб "держава в смартфоні" з’явилася вже в наступному році. Я вам більше скажу, окремі її елементи з’являться в цьому році", - сказав Гончарук.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр та міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомляв, що гроші на "державу в смартфоні" (додаток, портал, оцифровку пріоритетних послуг, навчання цифрових навичок тощо) до бюджету не закладено.

Українські Національні Новини

Політика