kompaniia-warner-bros-discovery-zaznala-bahatomiliardnykh-zbytkiv-vynni-reklamnyi-rynok-ssha-ta-uhody-iz-telemovlennia

Компанія Warner Bros. Discovery зазнала багатомільярдних збитків: "винні" рекламний ринок США та угоди із телемовлення

 • 13488 переглядiв

Warner Bros. Discovery виявила, що її телеканали коштують на $9,1 млрд менше через падіння вартості кабельного ТБ. Компанія повідомляє про нижчі, ніж очікувалося, продажі у другому кварталі 2024 року.

Warner Bros. Discovery виявила, що її телеканали коштують на 9 мільярдів доларів дешевше, ніж вважали у компанії. Збитків пов’язані із знеціненням, на тлі падіння вартості мереж кабельного телебачення.

Пише УНН із посиланням на The Wall Street Journal.

Деталі

У Warner Bros. Discovery виявили збитки у розмірі $9,1 млрд. Їх виникнення пов’язано із впливом низки факторів. Серед них: відключення кабелів, падіння рейтингів і слабкий рекламний ринок. Потокові платформи, такі як Netflix, відвернули аудиторію та передплатників від того, що колись було двигуном медіаіндустрії, зазначає WSJ.

За даними ЗМІ, Warner Bros Discovery повідомляє про нижчі, ніж очікувалося, продажі у другому кварталі 2024 року. Водночас, компанія здійснила значні списання, - її акції впали на 11% на позабіржових торгах.

Довідково 

Конкурент Disney повідомив раніше в середу, що виручка його телевізійної мережі за квартал впала на 7 відсотків до $2,7 млрд.

Warner Bros. анонсувала новий фільм у всесвіті "Володаря перснів": головним героєм стане Ґолум10.05.24, 19:50

Ігор Тележніков

Новини Світу

Популярні

Новини по темі