ukenru
kolishniy-ukrayinskiy-futbolist-italiyskoyi-seriyi-a-stav-gravtsem-karpat

Колишній український футболіст італійської Серії А став гравцем "Карпат"

 • 14588 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Львівські "Карпати" уклали контракт із українським захисником Василем Приймою. Про це повідомляється на сайті "зелено-білих", передає УНН.

Угода діятиме щонайменше до завершення чемпіонату. 28-річний футболіст виступатиме за "Карпати" під номером "44".

"Я народився на Львівщині, але жодного разу не виступав за львівські клуби. Коли був маленький, завжди мріяв та уявляв себе у карпатівській футболці. Але в 11-річному віці поїхав до Києва у ДЮСШ-15, а звідти вже потрапив до донецького "Металурга". Тепер моя дитяча мрія здійснилась – я став частиною карпатівської сім’ї", - зауважив Прийма.

На професійному рівні спортсмен дебютував у складі донецького "Металурга" у вересні 2008 року. Загалом провів за донеччан 7 сезонів і зіграв понад сотню матчів у Прем’єр-лізі.

У жовтні 2015 року перебрався в італійське "Торіно", який виступав у Серії А. Проте в елітному італійському дивізіоні зіграв свій перший матч у складі іншої команди – "Фрозіноне", куди перейшов на умовах оренди.

Влітку 2017 року повернувся в Україну і підписав контракт з луганською "Зорею". Після двох неповних сезонів у цій команді переїхав до Білорусі, де поповнив лави солігорського "Шахтаря".

Нагадаємо, що раніше ряди "Карпат" покинули хорватський та німецький футболісти.

Українські Національні Новини

Спорт