kiper-planuyemo-vidkrittya-novikh-reabilitatsiynikh-tsentriv-dlya-viyskovikh-ta-yikh-rodin

Кіпер: плануємо відкриття нових реабілітаційних центрів для військових та їх родин

 • 155703 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Одеська область має всі шанси стати потужним регіональним хабом з психологічної та фізичної реабілітації на Півдні України. Про це у своєму Tg-каналі написав голова Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Цитата

«У нас вже є успішні кейси відкриття реабілітаційних центрів. У планах відкриття нових. Зокрема не тільки для військовихих, а й їх сімей, які теж потребують підтримки», - повідомив Кіпер.

Деталі

Здоров'я та працездатність нації - головні складові відновлення та відбудови України, переконаний Кіпер.

«Президент Володимир Зеленський неодноразово наголошував, що перед нами стоїть завдання - створити найсильнішу в Європі галузь реабілітації.

Саме цьому присвячений наш Форум відновлення Одещини «Трансформація. Оздоровлення. Реабілітація», - коментує захід чиновник.

Зазначимо, що сьогодні, 7 липня, в Одесі проходить форум відновлення Одещини «Трансформація. Оздоровлення. Реабілітація». Це другий захід на півдні України про відновлення й післявоєнний розвиток медичних послуг регіону.

«На форумі півтори сотні фахівців сфери охорони здоров’я, представники бізнесу та закордонні партнери обмінялися досвідом і вже напрацювали рішення щодо процесів реабілітації та втілення потенційних проєктів.

Дякую партнерам USAID «Говерла» за допомогу в організації та співпраці», - розповів Кіпер.

Додамо, що організаторами форуму є Агенція регіонального розвитку Одеської області, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Одеська обласна рада та Одеська ОВА.

Захід проходить за підтримки проєкту USAID «Говерла», який активно залучений до процесів відновлення та відбудови Одеської області.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Євробачення-2024 відбудеться у Мальме

     • 911765 переглядiв

    Прикарпаття знову топить, рятувальники евакуюють людей

     • 450184 переглядiв

    Корупція у ТЦК стала корупцією № 1 в Україні - доповідь

     • 667732 переглядiв