kilkist-postrazhdalikh-vid-vibukhu-na-zavodi-v-sergiyevomu-posadi-zbilshilas

Кількість постраждалих від вибуху на заводі у підмосковному місті збільшилась до 31

 • 216655 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Вибух на заводі в cергієвому посаді, за попередньою інформацією, стався через порушення техніки безпеки. Точна причина буде встановлена за результатами вибухотехнічної експертизи. Про це пише УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

За інформацією губернатора московської області андрія воробйова, постраждала 31 людина. Із них троє перебувають у реанімації з важкими пораненнями, ще 12 осіб направлено в травмпункт. Загалом до лікарні доправили 19 осіб.

За даними російських ЗМІ, вибух стався на території Загорського оптико-механічного заводу, площа приміщення 100 кв. м, через вибух його повністю зруйновано.

росЗМІ повідомляють, із посиланням на екстрені служби, що причиною вибуху був не безпілотник, як про це писали деякі телеграм-канали. За попередніми даними, вибухнув ангар із піротехнікою, а причиною вибуху став "людський фактор".

Унаслідок вибуху зруйновано склад піротехніки площею 1,6 тисячі кв. метрів.

Російські телеграм – канали повідомляють, що вибух прогримів усередині ангара, який використовували як склад із піротехнікою.

«Його зруйнувало повністю. Під завалами можуть перебувати люди. Відкритого горіння не виникло, але вибухова хвиля була така сильна, що пошкодило і сусідні споруди на заводі», - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо

У підмосковному місті сергієв посад трапився вибух. Над містом здіймається густий чорний дим. Вибух був такої сили, що в сусідніх будинках вибило вікна.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Наталія Локтіонова склала присягу нардепа

     • 340937 переглядiв