kilkist-boiovykh-zitknen-na-kupianshchyni-bilsha-nizh-na-pivnochi-kharkivshchyny-syniehubov

Кількість бойових зіткнень на Куп’янщині більша, ніж на півночі Харківщини – Синєгубов

 • 17899 переглядiв

Ворог активно атакує позиції ЗСУ та цивільну інфраструктуру на Куп'янщині, використовуючи ракети. Зруйновано кілька переправ, кількість авіаударів зменшилася, але атаки на прикордонні райони тривають.

Противник активно атакує позиції українських військових та цивільну інфраструктуру на Куп’янщині, використовуючи ракети і зруйнувавши декілька переправ. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передає УНН.

По Куп’янському напрямку активно ворог продовжує атакувати позиції наших військових. Б’є по цивільній інфраструктурі. Було зруйновано кілька переправ. Ворог б’є вже не лише керованими авіабомбами чи намагається зруйнувати артилерію, а випускає туди ракети. Тому для нього цей напрямок залишається пріоритетним, і ми фіксуємо по цьому напрямку більше бойових зіткнень, ніж на півночі області

- сказав Синєгубов.

Синєгубов знову зазначив, що кількість авіаційних ударів по регіону зменшилася — за останню добу зафіксовано три такі інциденти.

Ворог продовжує атакувати наші населені пункти на лінії зіткнення і на кордоні з рф. Знову вночі були удари по Богодухівському району, по Харківському району. Активні фази по Липцівському й по Вовчанському напрямках

- додав він.

Нагадаємо

Вранці, 18 серпня, війська рф завдали удару по місту Куп'янськ. Внаслідок ворожого обстрілу поранення отримала 52-річна жінка.

Популярні

Новини по темі

В Україні за добу сталася 371 природна пожежа - ДСНС

 • 10408 переглядiв