khotiv-zalyagti-na-dno-u-vinnitsi-zatrimali-boyovika-rozvidnika-dnr

Хотів "залягти на дно" у Вінниці: затримали бойовика-розвідника "днр"

 • 564608 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. У Вінниці затримали колишнього бойовика терористичної організації «днр», передає УНН із посиланням на СБУ.

Деталі

Як повідомили у СБУ, зловмисником виявився мешканець Донеччини, який у 2014 році вступив до лав «розвідувальної роти» угруповання «Восток», яке контролював 1-й армійський корпус зс рф.

У тому ж році він брав активну участь у захопленні адміністративних будівель та ключових об’єктів критичної інфраструктури міста Горлівка.

Ще до початку повномасштабного вторгнення рф бойовик вирішив залишити ряди окупантів і переїхав до Вінниці, де намагався переховуватись від правосуддя.

Втім, співробітники СБУ встановили його місцезнаходження і затримали біля будинку, де він тимчасово проживав.

У фігуранта вилучено телефон, в якому він зберігав власні фото з бойових дій проти сил антитерористичної операції у Донецькій області.

Додамо

Наразі слідчі Служби безпеки повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (участь у терористичній групі чи терористичній організації).

Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину. Зловмиснику загрожує до 15 років тюрми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Сили ППО вночі знищили п'ять "шахедів"

     • 492443 переглядiв

    окупаційна влада розробила план евакуації з Маріуполя

     • 457343 переглядiв