ukenru
khokeyisti-donbasu-vpershe-u-sezoni-peremogli-lidera-ukhl-dnipro

Хокеїсти "Донбасу" вперше у сезоні перемогли лідера УХЛ "Дніпро"

 • 6948 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. У Херсоні матчем між місцевим "Дніпром" і "Донбасом" стартував 28 тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги, який став водночас центральним, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу УХЛ.

Матч зі статусом "особливо важливий" почався напружено і важко для обох команд. Воно і зрозуміло, "Донбас" з 11-матчевої переможної серією прагнув продовжити її і в Херсоні, а "Дніпро" хотів цю серію перервати і записати на свій рахунок чергову перемогу над донеччанами.

До слова, в першому періоді попри велику кількість гольових і небезпечних моментів, глядачі закинутих шайб так і не побачили.
Ситуація змінилася на старті другої двадцятихвилинки, коли Олександр Костіков після хорошої передачі від Кирила Жовніра відправив шайбу точно в порожній кут воріт Олега Петрова та відкрив рахунок в принциповій зустрічі. Ця шайба так і залишилася єдиною в цьому поєдинку.

Третій період пройшов за сценарієм першого - вболівальники так і не побачили закинутих шайб, проте клуби створили масу моментів біля воріт противників. У цьому матчі варто відзначити гру обох голкіперів, які надійно обороняли свої ворота і раз по раз розбивали всі спроби відзначитися в своїх володіннях.

Результат 0:1 - перша перемога донеччан над "Дніпром" в поточному розіграші УХЛ і "Донбас" продовжує свою переможну серію до 12 матчів.

Зауважимо, що команда Сергія Вітера з 62 очками ділить друге місце з "Кременчук" і скоротила відрив від "Дніпра" до 5 балів. Також 62 очки в активі "Кременчука".

Українські Національні Новини

Спорт