khersonshchyna-unochi-zbyto-dva-shakhedy-rosiiany-potsilyly-v-infrastrukturu-6-poranenykh

Херсонщина: уночі збито два "шахеди", росіяни поцілили в інфраструктуру, 6 поранених

 • 29908 переглядiв

Окупанти обстріляли численні населені пункти Херсонської області, пошкодивши критичну інфраструктуру та житлові будинки. Внаслідок атак поранено 6 осіб, збито 2 ворожі дрони.

У Херсонській області минулої доби російські війська обстріляли 19 населених пунктів, поціливши у критичну інфраструктуру та житлові будинки. Внаслідок атак поранено 6 осіб. Уночі збито 2 ворожі дрони. Про це повідомив у п'ятницю голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

"Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією нашої області знищили 2 "Shahed-131/136", - повідомив Прокудін у Telegram.

За словами Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Придніпровське, Комишани, Широка Балка, Надеждівка, Зорівка, Білозерка, Кізомис, Ромашкове, Велетенське, Микільське, Понятівка, Берислав, Золота Балка, Тягинка, Гаврилівка, Бургунка та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили в об'єкт критичної інфраструктури та дошкільний навчальний заклад; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 3 багатоповерхівки та 19 приватних будинків. Також окупанти пошкодили гаражні приміщення та приватні автомобілі.

"Через російську агресію 6 людей дістали поранення", - зазначив Прокудін.

росіяни обстріляли Херсон: травмована 23-річна жінка08.08.24, 13:18

Популярні

Новини по темі

Дощі на заході, спека на півдні: прогноз погоди на сьогодні

 • 17093 переглядiв

Полтавщину вночі атакував ворог: влучань не зафіксовано

 • 30397 переглядiв

Ворог за добу 405 разів бив по Запорізькій області - ОВА

 • 47573 переглядiв