kherson-ta-oblast-rosiiany-vnochi-atakuvaly-shakhedamy-ye-zahyblyi-ta-poraneni-9-droniv-zbyto

Херсон та область росіяни вночі атакували "шахедами": є загиблий та поранені, 9 дронів збито

 • 22726 переглядiв

Внаслідок російського удару по Херсону загинув чоловік, постраждали 4 людей. ППО збила 9 дронів 'Shahed-136' над Херсонською областю під час нічної атаки.

Внаслідок ворожої дронової атаки на Херсон та область вночі загинув чоловік, постраждали 4 людей, ППО збила 9 дронів над Херсонською областю, повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

"Знову неспокійна ніч в Херсонській області. На жаль, - з постраждалими й загиблим", - написав Прокудін у Telegram.

З його слів, уночі через удар російського безпілотника по Херсону загинув 68-річний чоловік. Також постраждала 73-річна жінка. У неї діагностували акубаротравму. Медики надали їй допомогу на місці.

Внаслідок ворожого обстрілу, за даними Прокудіна, постраждали троє жителів Олександрівки. Це - два чоловіки віком 26 і 53 роки та 54-річна жінка. У них - мінно-вибухові травми та акубаротравми. Лікарі надали їм необхідну допомогу та залишили на місці.

"Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією нашої області знищили 9 дронів типу "Shahed-136", - вказав Прокудін.

За його словами, иинулої доби у Херсонській області під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Садове,  Антонівка, Новокаїри, Чорнобаївка, Одрадокам'янка, Комишани, Нововоронцовка, Берислав, Олександрівка, Вірівка, Тягинка, Новотягинка, Суханове, Ромашкове, Львове, Гаврилівка та місто Херсон.

російські військові, як повідомив Прокудін, поцілили в об'єкти критичної інфраструктури та сільгосппідприємство; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 2 багатоповерхівки та 46 приватних будинків. Також пошкоджено газопроводи, господарчі споруди, гаражне приміщення та приватні автомобілі.

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 5 - дістали поранення, з них - 1 дитина", - вказав голова ОВА дані за минулу добу.

ППО знищила близько 30 російських дронів біля Києва31.07.24, 06:26

Популярні

Новини по темі

ППО знищила близько 30 російських дронів біля Києва

 • 39781 переглядiв